Simona Halep își oficializează relația de dragoste cu Toni Iuruc, om de afaceri român în vârstă de 40 de ani (Video)

  de Special Arad | 21 iulie 2019, 9:30 AM | Monden | Recomandările editorilor

  0

  Simona Halep își asumă, pentru prima dată în cariera profesionistă, o relație cu un bărbat!Toni Iuruc este bărbatul de care, dacă luăm în considerare fotografiile și materialele video apărute în spațiul public, Simona Halep este îndrăgostită.
  Cei doi au fost filmați la Mamaia, pe plajă, când se sărută pasional. Apoi, au urcat pe un skijet și au dat o tură în mare. Machedon ca și ea, Iuruc are 40 de ani și un divorț proaspăt la activ. În septembrie 2018, milionarul de origine aromână s-a însurat cu Liana, în urma unei relații care a durat aproximativ doi ani. Însă, căsnicia a durat doar 10 luni, până în iunie, iar imediat Iruc a cucerit-o pe Halep.

  Conform informațiilor din presa tabloidă, Iuruc a divorțat de soția sa pentru că aceasta îl înșela. Aceasta este și însărcinată în 5 luni, iar anumite voci spun că Iuruc va cere test de paternitate, pentru a vedea dacă copilul este al lui.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.