vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Denisa s-a sinucis la doar 17 ani! A suferit o decepție în dragoste… (FOTO)

  de Special Arad | 31 octombrie 2017, 2:01 PM | Regional

  0

  Denisa avea doar 17 ani. A suferit o decepțieîn dragoste și nu a mai știut sau nu a putut să îi facă față. A ales cel mai cumplit gest: sinuciderea. Era frumoasă și avea toată viața înainte. Părinții ei sunt devastați, la fel rudele și prietenii.

  Denisa Cristina Peter nu a lăsat vreun bilet prin care să-si justifice gestul extrem, dar cei care au cunoscut-o pun acest gest pe seama suferinței în dragoste.

  Băiatul pe care îl iubea ar fi decis, se pare, să pună capăt relației. Cu o zi înainte postase pe Facebook o fotografie doar cu el și cu următorul mesaj:

  „Uneori, când crezi ca totul s-a sfârșit, viața îți oferă un nou început!”.

  Dupa vestea morții Denisei, tânărul și-a pus un semn de doliu la profilul de pe rețeaua de socializare, scrie OPINIATIMISOAREI.RO.

  „Orb este acela care nu vede că-l iubești”, avea scris Denisa lângă fotografia de profil de pe contul său de Facebook.

  Denisa Peter a fost găsită spânzurată într-o anexă din gospodăria părinților săi din cartierul Iosif Constantin Drăgan din Lugoj. Echipajul SMURD a ajuns foarte repde la fața locului, a încercat să o readucă la viață, însă manevrele de resuscitare au fost în zadar.

  CITEȘTE TOATĂ POVESTEA PE OPINIATIMIȘOAREI.RO

  cristina-denisa-peter

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.