Denisa s-a sinucis la doar 17 ani! A suferit o decepție în dragoste… (FOTO)

  de Special Arad | 31 octombrie 2017, 2:01 PM | Regional

  0

  Denisa avea doar 17 ani. A suferit o decepțieîn dragoste și nu a mai știut sau nu a putut să îi facă față. A ales cel mai cumplit gest: sinuciderea. Era frumoasă și avea toată viața înainte. Părinții ei sunt devastați, la fel rudele și prietenii.

  Denisa Cristina Peter nu a lăsat vreun bilet prin care să-si justifice gestul extrem, dar cei care au cunoscut-o pun acest gest pe seama suferinței în dragoste.

  Băiatul pe care îl iubea ar fi decis, se pare, să pună capăt relației. Cu o zi înainte postase pe Facebook o fotografie doar cu el și cu următorul mesaj:

  „Uneori, când crezi ca totul s-a sfârșit, viața îți oferă un nou început!”.

  Dupa vestea morții Denisei, tânărul și-a pus un semn de doliu la profilul de pe rețeaua de socializare, scrie OPINIATIMISOAREI.RO.

  „Orb este acela care nu vede că-l iubești”, avea scris Denisa lângă fotografia de profil de pe contul său de Facebook.

  Denisa Peter a fost găsită spânzurată într-o anexă din gospodăria părinților săi din cartierul Iosif Constantin Drăgan din Lugoj. Echipajul SMURD a ajuns foarte repde la fața locului, a încercat să o readucă la viață, însă manevrele de resuscitare au fost în zadar.

  CITEȘTE TOATĂ POVESTEA PE OPINIATIMIȘOAREI.RO

  cristina-denisa-peter

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.