duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Simona Halep, acuzată de a doua încălcare a regulamentului antidoping, din cauza „neregulilor în paşaportul său biologic”. Românca se crede hărțuită!

  de Dan Lazăr | 20 mai 2023, 1:14 AM | Sport

  1

  „Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) confirmă că jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost acuzată de încălcare suplimentară şi separată a Programului antidoping de tenis (TADP), legată de nereguli din paşaportul biologic al sportivului (ABP). Simona Halep a fost suspendată provizoriu din octombrie 2022, ca urmare a testării pozitive pentru substanţa interzisă Roxadustat la US Open în august anul trecut”, se arată într-un comunicat postat de ITIA pe site-ul oficial.

  Acuzaţia suplimentară, constând în neregulile din paşaportul biologic, s-a bazat pe o evaluare a profilului ABP al Simonei Halep de către un grup independent de experţi ABP. Această acuzaţie este separată şi în plus faţă de cea legată de Roxadustat, din august 2022, care a atras suspendarea provizorie iniţială a Simonei Halep.

  Halep a reacţionat printr-un mesaj postat în social media după anunţul ITIA. Ea acuză ITIA de hărţuire şi că încearcă insistent să îi dovedească vinovăţia deşi ea nici măcar nu s-a gândit vreodată să folosească o substanţă interzisă.

  Mesajul Simonei Halep a fost comentat scurt de antrenorul Patrick Mouratoglou: „Această hărţuire depăşeşte mult limitele acceptabilului”.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Asta se întâmplă, din păcate, în întreaga lume, când jigodii incompetente, frustrate, rău-voitoare și discreționare, sunt „cocoțate” în posturi-cheie, unde „TAIE ȘI SPÂNZURĂ” DUPĂ BUNUL-PLAC și INTERES, fără cea mai mică competență și obiectivitate cu domeniul pe care-l gestionează !!!😡
   .
   După principiul: „Aici io-s stăpân, aici e moșia mea și dacă nu te supui bunului-meu-plac și mai comentezi, tî-o iei…!”
   Din păcate, jumătate din institituțiile și forurile locale sau internaționale, de orice fel, AR TREBUI DESFIINȚATE, pt că nu sunt altceva decât niște „incubatoare” de incompetență și frustrare PE BANI F. MULȚI.
   Practic niște „căpușe ale societății”, nimic altceva (nu ajută societatea cu nimic util, dimpotrivă, blochează DISCREȚIONAR activitatea celor muncitori și competenți)…😲

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.