Update Șimandul, la doi pași de turneul final al ligii secunde de futsal! Duel cu Târgu Secuiesc, duminică, pe propriul teren

  de Dan Lazăr | 26 March 2023, 7:56 AM | Şimand | Sport

  0

  Cu Andrei Cordoș în lot, prezent alături de naționala României la turneul de calificare la „Europene” al naționalei Under 19 din Serbia – obiectiv ratat de tricolori -, ACS Șoimii Șimand se va duela duminică, 26 martie, cu KSE Tg. Secuiesc, în faza sferturilor de finală ale ligii secunde de futsal.

  Disputa tur este programată să înceapă de la ora 15.00, în cocheta sală din Șimand, returul având loc în 2 aprilie, în Covasna. Astfel, astăzi elevii lui Daniel Mărcuș au nevoie de o diferență favorabilă cât mai mare pe tabelă, pentru a lua o opțiune cât mai serioasă pentru calificare.

  Gruparea din Târgu Secuiesc a încheiat sezonul trecut pe loc promovabil, fiind a doua la turneul final L2, însă a refuzat participarea în Liga 1 de futsal.

  În celelalte „sferturi”: Inter Gheorgheni vs. Maunsoleul Mărășești 5-1, Fortius Buzău vs. ACS Remetea și Cehlăul Piatra Neamț vs. CSM Tg. Mureș.

  Echipele care vor trece de această fază eliminatorie a Ligii 2 se califică la turneul de promovare în prima divizie.

  UPDATE. Șoimii Șimand s-a impus cu scorul de 13-11 (5-5), la mijlocul reprizei secunde având chiar 10-6. Returul are loc în 2 aprilie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.