luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Silviu s-a sinucis la doar 22 de ani! Totul a pornit de la o ceartă banală… (FOTO)

  de Special Arad | 16 decembrie 2017, 9:16 PM | Naţional

  1

  Un tânăr de 22 de ani, din Târgu-Jiu, a fost găsit spânzurat, ieri dimineață, într-o magazie din locuința sa, de pe strada Tismana. Descoperirea a fost făcută de tatăl acestuia. Primele verificări efectuate de polițiști arată că Silviu Croitoru s-ar fi sinucis din dragoste, după o banală ceartă cu iubita lui.

  „În jurul prânzului a fost găsit, de tatăl său, un tânăr de 22 de ani, spânzurat de o grindă, într-o magazie, pe strada Tismana. Se pare că motivul ar fi relația cu o fată”, au precizat reprezentanții IPJ Gorj. Pe pagina de Facebook a lui Silviu au fost postate mesaje emoționante. Raul, fiul cunoscutei femei de afaceri din Târgu-Jiu, Janyn Condoiu, este unul dintre prietenii care nu înțeleg gestul tânărului de 22 de ani.

  „Bă’ frate, de ce ai plecat dintre noi…orice problemă își are rezolvarea…sincere condoleanțe familiei. Sper să fii într-un loc mai bun acum”, a scris Raul Condoiu.

  „Odihnește-te-n pace, FOFO”, a postat o prietenă a târgujianului. Poliția continuă cercetările în acest caz.

  Se pare Silviu nu a lăsat un bilet de adio.

  SURSA: gorj-domino.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.