miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Și Iulius Cezar a trecut „Rubiconul” de la IPJ… Poliția Arad are un nou adjunct începând de vineri!

  de Alin Olteanu | 30 august 2018, 2:47 PM | Știri Arad | Topic special

  13

  Comisarul Cezar Iulius Șerbănică va ocupa scaunul de adjunct al Inspectoratului de Poliție Județean Arad începând de vineri (mâine). Acesta a fost împuternicit pentru o perioadă de șase luni să îl secondeze, alături de Nicolae Bătrân, pe inspectorul șef Ioan Tamaș.

  Până astăzi, comisarul Șerbănică a fost împuternicit ca adjunct  la Poliția municipiului Arad, iar înainte de asta a fost la Serviciul Ordine Publică.

  Așadar, scaunul gol din fruntea IPJ Arad se ocupă începând de mâine, însă – cum suntem obișnuiți de ani de zile – nu știm până când și ce „mișcări de trupe” se vor mai face.

  Rubiconul?… 🙂 Mai știi?!…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Doar că este tânăr și nu un „dinozaur”, nu este o garanție că acum gata, … obiceiuri noi și metode democratice în Poliție. Cine la promovat? Părintele corectitudinii din Poliția Română? 🙂
   Are multe de demonstrat, în primul rând, că merită cuvintele voastre de apreciere. Nu vă îmbătați cu apă chioară. Dar sigur că sunt de acord că merită să fie încurajat. Dar … „Peștele de cap se-mpute!” El trebuie să găsească modalități să convingă/se lupte cu „sistemul” până sus la Bucale. Dacă va fi mult prea „diferit/modern” o să i se sape groapa urgent de tot.
   La anul pe vremea asta îi facem primul bilanț. Abia atunci să-l lăudați dacă … Merită!

   +9 voturi
   +1
   -1
  2. Pe numele adjunctului Iulius Cezar Șerbănică exista o plingre la Parchtul Militar București !!! S-a făcut recent aceasta plângere !!!Felicitari Domnule Șerbănică iulius Cezar !!! Am impresia ca ceva te urmărește !!! Oare GREȘELILE trecutului ?!

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.