sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Și-a văzut copilul căzând de la balcon! Disperată, mama s-a aruncat după el în încercarea de a-l salva

  de - | 26 iunie 2021, 9:22 AM | Naţional

  0

  Ei au căzut de la etajul doi al unui bloc din Podu Turcului, judeţul Bacău şi au poposit pe acoperişul unei sucursale bancare din apropiere. Un copil de 1,8 ani, care se juca pe balconul unui bloc din Podu Turcului, judeţul Bacău, a alunecat şi a căzut de la etajul doi.

  El a aterizat direct pe acoperişul unei sucursale bancare, căzătura fiind de la o înălţime de patru metri. Disperată, mama copilului s-a aruncat după el, în încercarea de a-l salva. Scena a fost văzută de o asistentă medicală, care a intervenit de urgenţă şi a dat primul ajutor până la venirea ambulanţei.

  ”Într-un moment de neatenţie copilul a căzut de la balconul locuinţei sale pe acoperişul unei clădiri învecinate iar mama s-a aruncat după el să îl salveze. La caz a fost alocat un echipaj B2 cu asistent medical din substaţia Bârlad”, au anunţat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă. Copilul are un traumatism cranio cerebral, motiv pentru care a fost chemat elicopterul SMURD, care l-a transferat la Iaşi.  Mama s-a ales cu un traumatism la gleznă.

  Citeste mai mult: adevărul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.