Șezătoare și PCI în KF

  de [email protected] | 17 iunie 2014, 3:02 PM | Știri Arad

  0

  Două evenimente complet diferite, ambele unice prin felul lor, revin pentru a doua oară în Arad. Costumul tradițional românesc, ia, și expoziția de creație digitală numită „PCI” se vor găsi din nou în KF pe data de 17, respectiv 20 iunie.

  Astfel, astăzi, de la ora 18, KF vă așteaptă la cea de-a doua „Șezătoare”, unde fiecare participant/ă este încurajat/ă să aducă o bucată de pânză albă, ac și ață pentru a exersa „fabricarea” cruciulițelor. De asemenea, se vor „analiza” câteva modele posibile pentru cusut pe ie.

  Ce poți să faci în Photoshop? Un răspuns posibil e: artă.
  Expoziția de creație digitală realizată de elevii de la Liceul de Arte „Sabin Drăgoi” din Arad revine cu cea de-a doua ediție vineri, pe 20 iunie, cu deschidere de la ora 16.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.