marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „Se fac pași înainte pentru realizarea unei noi intrări în zona industrială”

  de - | 25 august 2021, 3:06 PM | Comunicate contra cost

  0

  Prin realizarea acestei investiții, se facilitează accesul mai rapid al angajaților la marile firme din zonă și se reduce aglomerația la ore de vârf. Deputatul Sergiu Bîlcea, președintele PNL Municipiul Arad, este un susținător al investiției care creează condiții mai bune pentru firmele din zona industrială.

  „Mă bucur că studiul de fezabilitate necesar pentru investiție, plătit de o firmă din zonă, este gata și este livrat Primăriei. Este un pas înainte important și am convingerea că administrația locală va duce mai departe procedurile pentru a avea cât mai repede un șantier deschis. Suntem o administrație liberală și credem că putem să creștem ca și comunitate prin investiții care susțin economia, care susțin crearea de noi locuri de muncă și oportunități pentru arădeni”, a declarat deputatul Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.