Sergiu Bîlcea: „Elevii de 10 au primit aprecierea comunităţii pe scena teatrului de vară!”

  de - | 30 June 2022, 10:35 AM | Comunicate contra cost

  0

  Cei patru elevi care au primit nota maximă la examenele Bacalaureat şi Evaluarea naţională s-au bucurat de recunoaşterea meritelor şi apreciere în faţa unui public numeros şi generos cu aplauzele, la Teatrul de Vară, miercuri seara. Deputatul Sergiu Bîlcea le-a acordat diploma „Arădeni cu care ne mândrim” pentru a marca o performanţă deosebită, pentru excelenţa în educaţie.

   „Am adus copiii de 10 ai Aradului pe scena Teatrului de vară, pentru a primi aplauzele şi aprecierea comunităţii noastre. Le merită din plin! Bianca Alexandra Henegar, 10 la Bacalaureat, Grace Zene, Bogdan Oană şi Adrian Botaș, 10 la Evaluarea naţională! Este deja o tradiţie să le acord diploma „Arădeni cu care ne mândrim” în această atmosferă caldă, pentru că inspiră şi motivează, pentru că ne dau încredere în viitor! Felicitări elevilor, profesorilor, părinţilor, felicitări tuturor celor care au avut rezultate remarcabile, chiar dacă nu 10 curat!”, a spus deputatul Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.