Elevii Colegiului Național „Moise Nicoară”, campionii concursului Geomondis

  de Andreea Daniela B. | 17 mai 2021, 5:35 PM | Educaţie

  0

  Geomondis este un concurs de geografie pentru liceeni unde aceștia trebuie să formeze echipe de câte patru elevi din clasele IX-XII (fiecare an de studiu având un reprezentant). Echipele vor participa atât la probe teoretice (scrise şi orale), cât şi practice, unde vor putea dovedi capacităţile şi cunoştinţele geografice acumulate, dar şi spiritul de competiţie şi inventivitate.

  La faza națională a acestui concurs au ajuns și câțiva elevi arădeni care au adus medalia de aur acasă, aceștia reușind să demonstreze că se poate chiar și în pandemie.

  Echipa Colegiului Național „Moise Nicoară”, formată din elevii Lorin Micula, clasa a IX-a, Brianna Rațiu, clasa a X-a, Hugo Toth, clasa a XI-a și Radu Pătuleanu, clasa a XII-a, a obținut locul I, la faza națională a concursului Geomondis. Elevii au fost pregătiți de profesorii Alina Bereteu și Radu Bereteu. Concursul s-a desfășurat la București, iar în competiție elevii noștri au concurat cu elevi din cele mai prestigioase licee din țară.

  Un rezultat de excepție, care demonstrează încă o dată faptul că la ,,Moise Nicoară”, chiar și în condiții de pandemie și de cursuri online, se muncește pentru performanță.

  Felicitări elevilor și profesorilor pentru această reușită remarcabilă“, au povestit reprezentanții Colegiului Național ,,Moise Nicoară”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.