vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „15,5 miliarde de lei în plus pentru investițiile locale”

  de - | 6 aprilie 2022, 3:08 PM | Comunicate contra cost

  0

  Guvernul alocă mai mulți bani pentru investițiile locale: bugetul programului Anghel Saligny va fi suplimentat cu 15,5 miliarde lei, a anunțat deputatul PNL Sergiu Bîlcea. Din această sumă, 10 miliarde de lei merg spre construcţia şi modernizarea drumurilor iar alte 5 miliarde pentru extinderea reţelelor de gaze. În plus, Guvernul va suporta TVA pentru toţi beneficiarii programului operaţional Infrastructură Mare, pentru domeniile care privesc dezvoltarea reţelelor inteligente de distribuţie a gazelor şi creşterea producţiei de energie din resurse regenerabile.

  „Susțin alocarea unor sume cât mai mari pentru investiții, în special în această perioadă în care ne confruntăm cu dificultăți economice. În acest fel, menținem locurile de muncă și ajutăm firmele private, îmbunătățim infrastructura și creăm condiții mai bune pentru oameni. Banii merg către primării și consilii județene, deci mai aproape de nevoile oamenilor. Aștept cu nerăbdare să avem atribuirea și semnarea contractelor, pentru ca administrația locală să demareze procedurile pentru investiții. Sunt convins că administrația din Arad va profita din plin de această oportunitate”, a spus deputatul Sergiu Bîlcea.

  Programul „Anghel Saligny” a fost lansat de guvernarea liberală și are ca scop modernizarea localităților prin investiții în infrastructura locală, drumuri județene și locale, apă și canalizare, extinderea rețelei de distribuție a gazelor naturale. Fiecare localitate care a solicitat va beneficia de finanțare prin acest proiect care a pornit de la 50 de miliarde de lei iar acum va fi suplimentat la 65,5 miliarde de lei.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.