vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Bani de la Ministerul Dezvoltării pentru asfaltarea străzilor din Ghioroc

  de Special Arad | 26 iulie 2023, 8:30 AM | Administraţie | Ghioroc | Știri Arad

  0

  Comunicat. Comuna Ghioroc va beneficia de finanţare prin Programul „Anghel Saligny”, derulat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, pentru asfaltarea a 15 kilometri de străzi.

  Două noi contracte, ce vizează modernizarea infrastructurii stradale, au fost semnate de primarul localității Ghioroc, Corneliu-Popi Morodan.

  Cetățenii comunei Ghioroc, dar și ai satelor aparținătoare, Cuvin și Miniș, vor beneficia astfel de investiții de aproximativ 15 milioane lei.

  Consiliul Județean informează că incluzând această finanțare pentru Ghioroc, în prezența ministrului Dezvoltării, s-au semnat la Arad contracte de aprox. 215 milioane de lei, pentru dezvoltarea județului.

  Primăria Ghioroc a informat că finanțarea obținută va fi direcționată pentru majoritatea străzilor din comună, în afară de cartierul nou de la Gară, care va fi asfaltat din bugetul propriu și din fonduri de la Consiliul Județean.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.