miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Vladimirescu va dezvolta rețeaua de apă cu finanțare prin „Anghel Saligny”

  de Special Arad | 26 iulie 2023, 5:18 PM | Administraţie

  0

  Comunicat. Dezvoltarea rețelei de apă a comunei Vladimirescu se va realiza în urma unui proiect câștigat de administrația locală. Investiția va oferi un confort sporit întregii comunități, atât pentru locuitorii din noile cartiere, cât și pentru agenții economici din proximitatea centurii de sud-est a municipiului Arad, proiect dezvoltat de către Consiliul Județean. Primarul Mihai Mag a semnat contractul de finanțare prin Programul „Anghel Saligny” alături de ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea, aflat în vizită oficială la Arad.

  Consiliul Județean amintește pe această cale că Ministerul Dezvoltării a semnat, prin Anghel Saligny, contracte de aprox. 215 milioane de lei pentru județul nostru.

  Mihai Mag, primarul comunei Vladimirescu, a detaliat noua investiție: „Am semnat, în prezența domnului Adrian-Ioan Veștea ministrul Dezvoltării, contractul de finanțare pentru investiția «Conductă aducțiune apă, Arad-Vladimirescu», lucrare care va reglementa problema debitului apei în rețea, în comuna noastră! Valoarea contractului este de 5 milioane lei și va rezolva atât consumul existent de apă, cât și dezvoltarea ulterioară a zonelor de case și a zonei industriale din apropierea viitoarei centuri de sud-est”.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.