sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Serbia sub teroare. Alte opt persoane au fost ucise și 13 rănite de un tânăr de 21 de ani care a tras cu o armă automată dintr-un vehicul în mișcare

  de Special Arad | 5 mai 2023, 8:54 AM | Internaţional | Recomandările editorilor

  0

  Cel puţin opt persoane au fost ucise şi 13 rănite într-un atac armat în apropierea unui oraş din Serbia, la circa 60 de kilometri sud de Belgrad, a relatat presa de stat, la doar o zi de la atacul armat de la şcoala din capitală, potrivit The Guardian.

  Tragedia s-a petrecut cu o oră înainte de miezul nopții, în satul Dubona, aflat la 60 de kilometri de Belgrad. Conflictul ar fi început în curtea unei școli, scrie presa din Serbia.

  Principalul suspect – în vârstă de 21 de ani – s-ar fi luat la ceartă cu mai multe persoane, după care a plecat acasă, s-a întors cu o pușcă automată și a deschis focul.

  Atacatorul a tras cu o armă automată dintr-un vehicul în mişcare şi apoi a fugit, a relatat televiziunea de stat RTS. Şapte dintre răniţi sunt în stare critică.

  Poliția îl caută pe suspect în toată Serbia

  Poliţia îl caută pe suspect şi a înconjurat o zonă unde se presupune că acesta se ascunde, a transmis RTS. În zonă este o prezenţă masivă a Poliţiei, cu elicoptere şi drone aflate în aer, în timp ce ofiţerii căutau pe un teren dificil.

  Bratislav Gašić, ministrul de Interne, a numit atacul ”un act de terorism”, potrivit News.ro.

  Relatările locale sugerează că printre morţi se află un ofiţer de poliţie şi sora acestuia, împuşcaţi după izbucnirea unui conflict în satul Malo Orasje, în apropiere de Mladenovac. Se crede că împuşcăturile au avut loc la mai multe adrese.

  Miercuri, un elev de 13 ani a împuşcat mortal opt colegi şi un gardian la o şcoală din Belgrad.

  Citește și: Nou atac armat într-o școală din Belgrad

  Criminalul-elev din Belgrad avea pregătită o listă cu cei pe care dorea să-i ucidă

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.