marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Nouă morți într-un carnagiu la o școală din Serbia. Înarmat cu cinci încărcătoare pline, un elev a „semănat” moartea printre colegii lui

  de - | 3 mai 2023, 12:53 PM | Internaţional

  0

  (foto: novosti.rs)

  În școala primară de la „Vladislav Ribnikar” din Vračar, în această dimineață, în jurul orei opt, -sau auzit mai multe focuri de armă. Potrivit primelor informații, focul a fost deschis de unul dintre elevii (în vârstă de 14 ani) ai școlii. Opt studenți și un gardian au fost uciși, iar 15 persoane au fost rănite în urma masacrului.
  HOW News a aflat că 15 persoane au fost rănite în urma împușcăturii de la școala elementară „Vladislav Ribnikar” din Vračar și, potrivit unor rapoarte neoficiale, până acum au murit în total nouă persoane.

  RTS a raportat, fără a cita o sursă din acea instituție, că și profesoara care a fost admisă în acea instituție cu alți trei elevi răniți a murit, iar ea ar fi atunci a zecea victimă a acestui masacru.
  Băiatul care a comis masacrul de la școala „Vladislav Ribnikar” din Vračar, a fost ieri la ziua de naștere a unui prieten de școală, i s-a confirmat „Novosti” în clasa la care urmează.

  Elevii, care au fost la aceeași petrecere de naștere, spun că făptuitorul masacrului de la petrecere s-a comportat destul de normal și nu au observat nimic la el care să ridice suspiciunea că ceva nu este în regulă.
  ELEVUL care a împușcat în această dimineață la școala elementară „Vladislav Ribnikar” din Vračar, ucigând paznicul și rănind mai mulți elevi și profesori, a intrat în școală cu cinci cartușe pline.
  Mai multe detalii AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.