marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Criminalul-elev din Belgrad avea pregătită o listă cu cei pe care dorea să-i ucidă

  de - | 4 mai 2023, 8:47 AM | Internaţional

  0

  (foto: n1info.rs )

  Kosta Kecmanović, elevul de clasa a VII-a care a ucis, miercuri dimineață, opt copii şi un paznic la şcoala din Belgrad îşi planificase atent atacul cu o lună înainte. Chiar își făcuse o listă cu persoanele pe care voia să le omoare, pe care polițiștii au găsit-o asupra lui. Băiatul își făcuse pe o foaie de hârtie și schița școlii, probabil pentru a-și organiza cât mai bine atacul, și aceasta fiind găsită asupra lui, a declarat în conferința de presă de miercuri după amiază Veselin Milić, şeful Poliţiei din Belgrad.

  Veselin Milić a spus că autorul atacului se numeşte Kosta Kecmanović. După masacru, la ora 8:42, băiatul a sunat la poliţie şi a spus că şi-a ucis colegii. El a fost găsit şi arestat în curtea instituţiei. Elevul de 14 ani a ucis șapte fete, un băiat și un gardian. Alți șase elevi și profesoara de istorie au fost răniți și se „luptă pentru viața lor”, a mai spus șeful poliției din Belgrad.

  Mai multe detalii AICI

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.