sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Sentința lui Dragnea, amânată

  de Special Arad | 8 iunie 2018, 10:23 PM | Politikos

  0

  Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au amânat, pe 21 iunie, pentru data de 8 iunie decizia în dosarul „Bombonica”, unde Liviu Dragnea este acuzat de DNA de instigare la abuz în serviciu.

  Potrivit Realitatea TV, amânarea a fopst decisă după depunerea unui nou set de documente la instanță. Fosta soție a lui Dragnea, Bombonica Prodan, este cea care a depus o parte din documente. Noi documente au fost depuse și de un alt inculpat din dosar.

  Judecătorii au precizat că trebuie să studieze documentele depuse, înainte de a stabili sentința.

  „DNA pentru mine vrea pe viaţă. Pentru mine şi alţi lideri politici. Am afirmat cu tărie nevinovăţia mea, am solicitat achitarea şi am mai spus că eu muncesc în folosul comunităţii de peste 20 de ani de zile”, spunea, pe 15 mai, Liviu Dragnea.

  Procurorii DNA au altă variantă în ceea ce privește soarta lui Liviu Dragnea. Anchetatorii au cerut șapte ani și jumătate de închisoare.

  Șeful PSD și fosta sa soție, Bombonica Prodana, sunt printre cei acuzați că ar fi menținut ilegal în funcție la Protecția Copilului Teleorman două angajate care, de fapt, ar fi lucrat la sediul PSD.

  sursa: Realitatea.net

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.