miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Semicerc plin de nisip! CS Inoan Arad participă la Baia Mare Beach Handball Challenge

  de Dan Lazăr | 19 iunie 2021, 8:48 AM | Sport | Știri Arad

  0

  În perioada 25-27 iunie se va desfășura cea de-a VI-a ediție a turneului Baia Mare Beach Handball Challenge, CS Inoan Arad urmând a se prezenta la start cu o echipă de seniori și una de junioare Under 18.

  „Echipa noastră feminină este formată din fete de 15-16 ani, astfel că nu ne așteptăm la rezultate deosebite, importantă fiind participarea la un turneu de handbalul pe nisip care are ca și componente de bază fair-play-ul și distracția”, ne-a declarat profesoara Adriana Inoan, președintele clubului arădean.

  Deși se dorea inițial încă o ediție cu caracter internațional, din cauza impedimentelor ce țin de organizare, distanțare și condiții dificile de călătorie, turneul din acest an va strânge la un loc doar echipe interne.

  Interesant este că CS Inoan se pregătește, luna viitoare, pentru a fi gazda unui turneu de handbal pe nisip, asupra căruia vom reveni.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.