miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Semafoarele de pe Calea Iuliu Maniu vor fi puse în funcțiune în curând

  de Special Arad | 7 octombrie 2020, 2:05 PM | Știri Arad

  0

  La sfârșitul lunii septembrie muncitorii au fost zăriți pe stâlpi, semn că ceva se lucrează. Acum a venit și vestea cea mare cum că semafoarele de pe Calea Iuliu Maniu o să intre în funcțiune. Toate acestea se datorează reînceperii școlii și a fluxului mare de mașini care trec prin această zonă, astfel existând riscuri mult mai mici de accidentare a pietonilor, mai ales că majoritatea sunt elevi.

  „Primăria Municipiului Arad anunţă punerea în funcțiune începând de vineri, 9 octombrie 2020, a instalației de semaforizare montată în intersecția dintre Calea Iuliu Maniu și strada Ioan Alexandru, în zona Liceului Naţional de Informatică, pe ambele sensuri de trafic. Rugăm atât conducatorii auto cât și pietonii să circule cu prudență în zona menționată și să respecte noile reglementări de circulație”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.