joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Selfie” de campanie PDL…cu fundal de penitenciar

  de Special Arad | 19 mai 2014, 12:33 PM | Culise | Recomandările editorilor

  2

  Este mai mult decât evident că „selfie” este cel mai la modă cuvânt în ultima perioadă, pe rețelele de socializare. Ei bine, politicienii nu scapă nici o ocazie pentru a-și face un selfie, mai ales că e și campanie electorală…

  Astfel, Iustin Cionca, candidat al PDL Arad, cu șanse, susțin unii, reale, pentru alegerile europarlamentare de duminică, și-a tras și el un fel de selfie cu echipa sa de campanie (spunem „un fel de” pentru că nu-i chiar selfie, dar sună bine!…).

  Ei bine, selfie ca selfie, dar locația face toți banii. De parcă n-ar fi avut destule locuri în orașul ăsta pentru a se fotografia, Cionca și echipa sa s-au pozat lângă Penitenciarul Arad (cel vechi, de pe Eftimie Murgu).  Acum… noi chiar nu știm de ce au ales locația asta… dar dacă nici ei (cei din fotografie) nu știu, atunci să dea afară consilierul de campanie electorală! Că a gândit și decis a proasta! Punct.

  selfie la penitenciar

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Dictionarul Oxford defineste cuvantul „selfie” ca fiind: „o fotografie pe care o persoana si-o face siesi, in mod obisnuit cu un smartphone sau camera web si publicata pe un site de socializare”. Prin urmare, poza de mai sus nu este un selfie.

   --2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.