Șeful Jandarmeriei, audiat la DNA. Este acuzat că și-ar fi decontat ilegal sute de ore suplimentare

  de Special Arad | 24 septembrie 2020, 10:55 AM | Naţional

  0

  ​Șeful Jandarmeriei Române, Bogdan Enescu, a mers la DNA, joi dimineață, pentru audieri într-un dosar în care este acuzat de procurori că ar fi încasat ilegal bani pentru sute de ore suplimentare, în starea de urgență. În acest dosar sunt vizați și colonelul Ionuț Cătălin Sindile și generalul Constantin Florea, informează Hotnews.

  Șeful Jandarmeriei are calitatea de suspect, fiind acuzat de uzurpare de calități oficiale și obținerea de foloase necuvenite.

  La sosirea la DNA, Bogdan Enescu le-a spus jurnaliștilor că este nevinovat, acesta fiind și motivul pentru care nu și-a angajat un avocat.

  Întrebat despre situația orelor suplimentare, el a răspuns: “Am spus că sunt chestiuni tehnice asupra cărora nu vreau să mă pronunț. E ok? Nu știu de ce vă îngrămădiți așa, eu sunt…”.

  De asemenea, întrebat dacă ia în calcul să își dea demisia de la șefia Jandarmeriei Române, a răspuns: “Sub nicio formă nu intrăm în astfel de speculații (…) Vă mulțumesc pentru interesul pe care îl acordați acestui caz”.

  În acest dosar sunt vizați și colonelul Ionuț Cătălin Sindile și generalul Constantin Florea, care ar urma să fie audiați și ei de procurorii DNA.

  Citește mai mult pe Hotnews.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.