Sebiș, pas uriaș spre Liga a 2-a! A câștigat derbyul de la Cugir!

  de Lucian Dănilă | 25 aprilie 2014, 7:12 PM | Sport

  0

  Național Sebiș a revenit pe prima poziție în clasamentul Seriei a 5-a din Liga a 3-a! Echipa a renăscut după instalarea pe banca tehnică a lui Dan Stupar, cu fostul utist pe bancă aceasta reușind a patra victorie consecutivă.

  Gruparea din Sebiș se întorcea la Cugir, acolo unde în toamnă a învins cu 3-1 – prin tripla lui Blănaru – după ce a evoluat o perioadă chiar și cu doi jucători mai puțin pe teren! Metalurgistul, însă, s-a răzbunat la Sebiș, acolo unde acum o lună în urmă a câștigat cu 2-1 după ce a evoluat 70 de minute în inferioritate. A fost meciul în urma căruia Mihai Petcuț și-a dat demisia din funcția de antrenor, fiind înlocuit pe banca tehnică de Dan Stupar. Au urmat doar victorii, aceasta fiind a patra consecutivă.

  Unicul gol al partidei l-a înscris Mândrușcă, în minutul 66, fostul jucător de la Unirea Alba Iulia fructificând cu capul o centrare a lui Digbeu.

  Național Sebiș a revenit astfel pe primul loc, la egalitate de puncte cu Metalurgistul (23), număr de puncte la care ar putea ajunge mâine și Șoimii Pâncota dacă învinge la Oșorhei! Iar etapa viitoare are loc un alt derby: Pâncota – Cugir.

  Încurajați de 40 de fani

  Circa 40 de fani au însoțit Naționalul din Sebiș la Cugir! Aceștia au plătit bilet de intrare, 5 lei, deşi la un moment dat au solicitat reciprocitate. Suporterii veniți de la Sebiș au luat loc în tribune acolo unde, de obicei, este sectorul rezervat galeriei echipei gazdă.

  Metalurgistul: Tiut – Iul. Cristea, Potopea, Schuller (56 Al. Man), Şt. Radu (83 Oară) – G. Goronea, Negură (58 Șuvaina), Itu, Şuteu, A. Câmpean, I. Radu (64 Iovănescu).

  Naţional: Şoltesz – Mînecan, Ov. Morariu,  Albert, Neacşu – Beuran (90 Balint), Coţan (53 Bozian), Dobricean (38 Digbeu),M. Chindriş, Blănaru – Mîndruşcă.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.