Sebastian Bulumac nu renunță și pare a spune: „Mare parte din arădeni mă cunosc… Abia acum a început lupta”

  de Special Arad | 7 June 2016, 9:41 AM | Știri Arad

  9

  Știri Arad. Într-o conferință de presă susținută ieri, candidatul independent la Primăria Arad, Sebastian Bulumac, și-a prezentat planurile de viitor, despre care, de la bun început, am putea ușor să le „așezăm” sub titlul: „Mare parte din arădeni mă cunosc… Abia acum a început lupta”.
  Conform biroului de presă al lui Sebastian Bulumac, principalele puncte abordate în conferința de presă au fost:
  •   Mulțumirile adresate arădenilor care i-au acordat încrederea la scrutinul de duminică, asigurarea că va duce acest proiect mai departe sub forma unei platforme civice care va avea ca scop reconstrucția Aradului. Cu această ocazie Sebastian Bulumac i-a invitat pe toți arădenii care cred în proiectele propuse de el să se alăture în următoarele zile acestei inițiative.
  •   Candidatul independent a subliniat faptul că proiectul propus arădenilor s-a dovedit alternativa corectă, dovadă fiind numărul mic de voturi obținute de ceilalți candidați ai partidelor politice sau candidați independenți fără susținere politică. De asemenea, Bulumac a reafirmat faptul că, în baza procentelor obținute de contra-candidații lui Gheorghe Falcă s-a demonstrat că printr-un proiect comun al întregii opoziții ar fi fost posibilă câștigarea alegerilor, chiar în contextul derulării acestora într-un singur tur.
  •   Sebastian Bulumac a afirmat că, în pofida câștigării alegerilor de către primarul în exercițiu, acesta se află într-o scădere de sprijin din partea populației obținând un număr de voturi mult inferior scrutinelor anterioare și că în aproape toate secțiile de vot din centrul orașului Gheorghe Falcă a pierdut alegerile.
  •   Platforma civică ce va fi creată în perioada imediat următoare va monitoriza permanent activitatea administrației publice din Arad și va veni cu soluții proprii la problemele arădenilor.
  •   Sebastian Bulumac le-a mulțumit partenerilor care l-au susținut în acest proiect, în principal PSD care, conform afirmației sale „i-a depășit toate așteptările prin susținerea lor necondiționată și prin dorința lor de reformare și de a promova mulți tineri care l-au susținut în toată această perioadă”.
  •   A fost subliniat faptul că toată campania derulată de echipa sa a fost una transparentă, deschisă, fără atacuri la ceilalți contra-candidați, cu o finanțare transparentă, provenită exclusiv din surse private ale persoanelor fizice din cadrul susținătorilor. De asemenea, întreaga campanie a fost derulată cu voluntari.
  •   Sebastian Bulumac a mulțumit și celor 2 formațiuni care s-au alăturat proiectului la finalul campaniei: Mândri că suntem arădeni și PNȚCD
  Sebastian Bulumac a întărit faptul că nu a fost niciodată membru al vreunui partid politic și că inclusiv în perioada următoare va râmâne independent, respectiv își va continua activitatea exclusiv în zona profesională și în cea civică.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Peres Mircea
   Ai scris atat de bine ca nu mai ramane nimic de adaugat!
   In cercul meu toti am vrut sa-l votam pina in momentul cand a aparut stirea cu sustinerea PSD.
   Din punctul meu de vedere Sebastian este compromis si pe viitor, adica eu nu mai am incredere in el nici in proiectele lui.

   --2 voturi
   +1
   -1
  2. ……complectare……primul pas spre o posibilă victorie e să și inveți să pierzi, nu să dai vina pe tuș si hârtie proastă……vina i-ți apartine 100%…..campanie bazată pe manipulare si aliere cu un partid corupt și penal(vezi cine e la conducere), asta ți-a adus esecul.

   --2 voturi
   +1
   -1
  3. @ Peres și Ochiul

   De când lumea „după luptă mulți viteji se arată”!
   În campania din 2012 societatea civică singură, la propus ca Primar pe Gheorghe Svartz. Câți din voi l-ați votat? Câți din voi ați făcut voluntariat în campanie? Știți câte procente a făcut?

   Aaaaaaaa voi sunteți analiști? Voi sunteți gânditorii!? Și bag seamă unii „profunzi”!

   Nu există o experiență practică cu un istoric clar in ceea ce priveste participarea și mai ales susținerea independenților din partea societății civice. Civismul românesc este entuziast doar atunci cand trebuie să-și dea cu presupusul. Când trebuie să și facă ceva practic, să pună osul la treabă, rămân „fraierii și naivii”. Preferăm să ne așezăm apăsat în fotoliu și cu brațele încrucișate privim.
   Când iese bine aplaudăm și ne fofilăm în linia întâi la fotografia de grup. Când iese rău, știm noi exact ce nu trebuia facut, sau „ANALizăm”.

   Sebastian dacă avea 50 de oameni dedicați trup și suflet, gata să muncească 20 de ore/zi, 6-8 săptămâni, câștiga alegerile și nu avea nevoie nici de psd.

   Marea PROBLEMĂ este că de la un like pe FB și realitatea cu care ne confruntăm zi de zi în activitatea civică este distanță mare. Pe teren nu ajung decât 1-2%!

   A voi deștepții sunteți ocupați? No bine dragă, … rezultatul alegerilor este și rezultatul implicării neimplicate din partea unora care „tot timpul știu mai bine ce este de făcut, dar nu fac nimic!”

   Când freci manga la servici, este ușor să te dai implicat în problemele Urbei,… pe FB. Dar cand trebuie să pui umărul ești ocupat.

   +3 voturi
   +1
   -1
  4. @Aradeanul Daca cineva nu are viziune cu tine inseamna ca e prost?

   @Peterpan

   Pana la alegeri eu personal nu am auzit de Bulumac dar vazandul independent si cu un program cat de cat am zis ca merg cu el la vot insa asociaerea cu PSD ma iritat.
   Ce e asa greu de inteles ? PSD are inca presedinte de onoare pe iliescu, mai e ceva de spus ? sa continui cu ponta dragnea si alti mari contemporani psd?

   Spunea D-nul Lajos Notaros intrun comentariu ca putina lume stie ce insemna sa votezi la noi se pune stampila si gata. Habar nu au ce fac consilieri.
   Sa voteaza se vina unu si sa plece altul, ce programe , ce aliante , de unde bani pentru ceea ce promit nu se intreaba nimeni.
   Ce ma distreaza ca toti discuta despre atragerea de fonduri europene de parca ar fi rosii si cartofi din piata mergi si culegi fonduri in fiecare vineri la piata la Pancota.

   --1 voturi
   +1
   -1
   • Dacă până la alegeri nu ai auzit de Sebastian aka SEBA, atunci, cu tot respectul trebuie să o spun pe șleau, „Te rog să mă crezi, că nu ști nimic din ce se întâmplă pe plan civic în Arad”

    Înseamnă că între alegeri, „dormi liniștit”.

    Nu sunt psd-ist și în mod cert nici eu nu-l agreez pe Iliescu. Dar PSD-ul nu este doar Iliescu. La Arad psdistii s-au oferit să-l susțină „Organizatoric” pe SEBA.
    Să faci campanie, trebuie să fi dispus să-ți tocesti pingelele. Ai nevoie de oameni care să bată cartierele, să organizeze întâlniri, să vorbească cu oamenii.
    Acum eu nu spun că în Campania recent încheiată, s-a făcut ce trebuia pentru al sustine pe Sebastian. Așa cum am spus anterior, consider ar fi câștigat dacă susținerea ar fi fost bună. De ex sediul s-a umplut duminică seara, dar în campanie au fost doar câțiva, mereu aceeași zi de zi. Mult prea puțini.

    Ce mă deranjează este că se teoretizeaza și la fel ca tine, fără să fi venit o singură dată să vezi despre ce este vorba cu Independentul, „S-A ALIAT CU PSD? HUOOOOO!”

    Realitatea este alta, decât cea în care ar vrea unii să trăiască. Societatea ideală nu există! Să schimbi mentalități, să introduci o nouă metodă de administrare presupune dincolo de intenții, voință și o susținere practică în primul rând. Ori în practică, ești nevoit să te aliezi uneori și cu adversarii mai mici să dărâmi o Mafie bine organizată ca a lui Falcă. Asta este realitatea pe care mulți nu au înțeles-o în Campania asta la Arad.
    Orgolii mult prea mari si „agende ascunse”!
    Din păcate.

    +2 voturi
    +1
    -1
  5. Bravo Sebastian,continua drumul pe care ai pasit si tot mai multi aradeni ti se vor alatura…cat despre cei care si-au ingropat picioarele in beton, incremeniti in ura fata de PSD, n-au decat sa se balangane si sa schelalaie, improscand bale in jur- ii vom ocoli si vom merge inainte!

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.