O lansare surpriză la teatru: Samuel Caba încearcă Primăria ca independent

  de Special Arad | 13 februarie 2020, 8:50 AM | Politikos | Recomandările editorilor

  3

  Mai precis ca reprezentant al unor asociații civice, sperând ca pe parcurs să devină interesate și altele.

  Mergând pe ideea importanței acțiunii civice, pastorul Samuel Caba își încearcă din nou șansa, afirmând că ceea ce contează este calitatea, nu cantitatea.

  Într-adevăr nu au fost prea mulți în sala teatrului miercuri seara la 18, poate jumătate dintre scaune fiind ocupate, însă cei care au venit păreau foarte încrezători în candidatul Asociației pentru Reformă Civică și Democrație.

  Au vorbit mai mulți lideri ai unor asociații care și-au exprimat sprijinul pentru candidatul Caba, ca în final acesta să-și expună ideile, bazate pe importanța încrederii în Arad și arădeni, respectiv în șansa ca societatea civilă prin reprezentanții săi să aibă un cuvânt greu de spus în societatea românească viitoare.

  A observat și discrepanța dintre lansarea unor partide și propria lansare, susținând că cei care au venit să-l asigure de sprijinul lor au venit de bunăvoie, fiind prieteni și cunoscuți, iar numărul lor va crește după ce din ce în ce mai mulți vor înțelege necesitatea unei schimbări fundamentale în modul cum se face politică.

  Desigur, sistemul nostru politic nu favorizează candidații independenți, cu atât mai interesant va fi de văzut evoluția lui Samuel Caba în lunile viitoare.

   

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Acest manipulator de fraieri nu este cumva un acoperit, care este aruncat în lupta pentru voturi, tocmai să le fure pe cele ale naivilor gură cască „ce se uită în gura păcătosului” și vor schimbare??? Că doar nu este convins cineva cu mintea la purtător că acest măscărici (ce a pupat brânca jegosului băsel) „in…dependent” ar putea fi un primar bun pentru Arad???

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.