Se va lăsa cu „circ” la Galeria Alfa

  de [email protected] | 16 august 2022, 1:42 PM | Cultură

  0

  Artistul plastic Bogdan Țigan invită arădenii la o nouă expoziție personală de pictură, cu titlul (și tematica) „Circ”, la Galeria Alfa.

  Expoziția va fi deschisă joi, 18 august, de la ora 19:00 și va putea fi vizitată până la 1 septembrie, conform orarului galeriei.

  Vernisajul va fi minimal, cu un text critic semnat de Conf. Univ. Dr. Gabriel Kelemen, dar cu un element inedit, cu un fundal sonor asigurat de Herman.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.