Se mărește sprijinul financiar pentru producătorii de legume și fructe

  de Special Arad | 21 noiembrie 2020, 5:13 PM | Naţional

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Guvernul a aprobat un proiect de hotarare care modifica de la 50% la 70% limita maxima a ajutorului nerambursabil pe care il primesc organizatiile de producatori de legume si fructe, a anuntat seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca.

  Danca a precizat ca, astfel, aceste organizatii si forme asociative vor putea beneficia de un ajutor financiar mai mare din programele de finantare nerambursabila.

  „Un act normativ important de adus la cunostinta publicului este un proiect de hotarare de guvern care modifica modul de acordare a ajutorului financiar pentru organizatiile de producatori si alte forme asociative pentru comercializarea produselor din sectorul fructe-legume. Prin acest proiect de hotarare de guvern se modifica limita maxima a ajutorului financiar nerambursabil pe care il primesc aceste forme de asociere de la 50% la 70%. Practic, dupa adoptarea acestui proiect de hotarare de guvern, organizatiile si formele asociative ale agricultorilor din sectorul legume-fructe vor putea beneficia de un ajutor financiar mai mare din programele de finantare nerambursabila”, a declarat Danca, dupa sedinta de guvern.

  sursa: stiriagricole.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.