Se lansează volumul de poeme „Seara acestui morb”, cu creații ale „timpului Covidului”

  de Special Arad | 7 iulie 2020, 10:46 AM | Cultură

  0

  Cinci scriitoare membre ale Filialei Arad a Uniunii Scriitorilor din România vor prezenta miercuri, 8 iulie, cu începere de la ora 18:00, volumul de poeme „Seara acestui morb”, cu creații ale „timpului Covidului”.

  Întâlnirea va avea loc la terasa acoperită de la Casa Jelen (Str Mihai Eminescu 55-57), iar prezentarea volumului va fi făcută de poetul Vasile Dan, președintele filialei Uniunii Scriitorilor Români Arad și de doctorul Adrian Wiener, cel care a condus Spitalul Covid din Arad și care a și scris prefața volumului semnat de Monica Rodica Iacob, Anna Kalianková, Sanda Maria Deme, Lucia Cuciureanu și Ramona Băluțescu.

  „Seara acestui morb” a apărut cu ajutorul Asociației AltArad, într-un proiect coordonat de Ramona Băluțescu.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.