duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Se încinge nisipul pe terenurile bazei DJST – Fan. Cupa Aradului și Fan Tour Open atrag zeci de voleibaliști din întreaga țară

  de Dan Lazăr | 26 iulie 2022, 2:43 PM | Sport | Știri Arad

  0

  De marți și până duminică, cele două terenuri de volei pe plajă „DJST – Fan” găzduiesc două competiții: Fan Tour Open Arad (26-28 iulie), pentru juniori și junioare, respectiv Cupa Aradului (29-31 iulie), rezervată seniorilor și senioarelor.

  Zeci de echipe din întreaga țară (București, Constanța, Timișoara, Reșița, Sighetu Marmației, Arad etc) participă la aceste evenimente organizate de CS Fan Arad, cu sprijinul Centrului Cultural Județean Arad și a altor sponsori.

  În competiția juvenilă, tabloul fetelor este mai numeros, la băieți fiind prezente 12 echipe.

  De vineri au loc meciurile seniorilor, Cupa Aradului fiind ultima repetiție înaintea turneului final al Campionatului Național de volei de plajă, ces e va desfășura la Iași, în perioada 10-14 august.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.