joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Se elimină taxa de cazier judiciar!

  de Special Arad | 26 ianuarie 2017, 9:33 PM | Administraţie

  0

  Taxa de 10 lei pentru eliberarea certificatului de cazier judiciar nu va mai fi valabilă începând cu 1 februarie.

  Prin Legea nr. 1/2017 din 6 ianuarie 2017 privind eliminarea unor taxe şi tarife, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, a fost abrogată prevederea referitoare la încasarea taxei în cuantum de 10 lei, necesară pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar persoanelor fizice şi juridice (Punctul 9 din Anexa la Ordonanţa Guvernului nr. 128/2000 privind stabilirea unor taxe pentru serviciile prestate pentru persoanele fizice şi juridice de către Ministerul Administraţiei şi Internelor, cu modificările ulterioare).

  Astfel, începând cu data de 01.02.2017, la primirea cererii de obţinere a certificatului de cazier judiciar, atât pentru persoana fizică cât şi pentru cea juridică, nu se va mai solicita chitanța prin care se face dovada achitării taxei de 10 lei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.