marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Atenție! Se lucrează la sistemul de date ROCRIS și e posibil să nu vi se elibereze cazierul pe loc

  de Andrei Fuliaș | 1 iulie 2019, 10:48 AM | Știri Arad

  0

  Din informațiile pe care le deținem în acest moment, se pare că autoritățile lucrează la Sistemul Informatic al Cazierul Judiciar Român (ROCRIS), lucru care este posibil să întârzie eliberarea cazierelor judiciare pentru cetățeni.

  În acest sens, am contactat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad, pentru a vedea exact despre ce este vorba.

  „În această perioadă, având în vedere lucrările realizate de Direcția de Comunicații și Tehnologia Informației la sistemul bazelor de date, este posibil ca sistemul ROCRIS să funcționeze cu intermitențe, acesta fiind oprit astăzi, între ora 12:00 și ora 13:00. Certificatele de cazier judiciar vor fi eliberate în termenul legal. Momentan, la Arad nu sunt probleme în acest sens”, ne-a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, agent șef Claudia Iuga.

  Concret, deși la Arad nu sunt probleme în acest moment, există totuși posibilitatea ca, în cazul apariției unor probleme tehnice provocate de lucrările menționate mai sus, să nu vă fie eliberat pe loc cazierul judiciar. Autoritățile promit însă eliberarea în termenul legal.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.