miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Școala online continuă până la data de 8 februarie! Când vor avea elevii vacanță?

  de Andrada Bobiș | 6 ianuarie 2021, 5:24 PM | Educaţie | Topic special

  0

  Prezent într-o emisiune televizată, ministrul educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat cum va începe școala, pe data de 11 ianuarie, dată la care elevii se vor întoarce din vacanță.

  Sorin Cîmpeanu a precizat că în ședința de Guvern care urma să aibă loc astăzi, se adoptă o Ordonanță de Urgență ce va permite continuarea învățământului exclusiv online până pe data de 8 februarie (dată la care elevii se vor întoarce din vacanța intersemestrială).

  Ministrul a subliniat ideea că-și dorește ca elevii să se reîntoarcă în sălile de clasă. De asemenea el a mai precizat și faptul că, atât pentru preșcolari, cât și pentru elevii din ciclul primar este extrem de importantă această revenire în grupele/ sălile de clasă.

  scoala 2

  Vă reamintim că vacanța de iarnă se va termina  duminică 10 ianuarie, iar elevii vor reveni la cursurile „online”, luni 11 ianuarie 2021. De altfel, vacanța intersemestrială va începe sâmbătă 30 ianuarie 2021, până duminică 7 februarie 2021. De luni 8 februarie va începe semestrul al II-lea, care se va încheia pe data de 18 iunie 2021.

  Vacanța de primăvară va începe vineri 30 aprilie 2021 , până duminică 9 mai 2021.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.