miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Schimbarea la față! Arena Motorul va arăta (și) mai bine la viitorul meci al echipei UTA (GALERIE)

  de Lucian Dănilă | 24 septembrie 2014, 3:23 PM | Sport

  0

  Noua casă a echipei UTA devine tot mai primitoare. Deși în vară au fost discuții legate de faptul că la arena din Aradul Nou nu s-au adus îmbunătățiri, în doar două săptămâni stadionul a căpătat o altă față.

  „Foarte frumos și-au amenajat cei de la UTA arena aia. Gazonul nu este chiar de cea mai bună calitate, dar oricum este infinit mai bun decât acesta, de la Pâncota”, spunea ieri Pițian, unul dintre jucătorii echipei Pandurii, în timpul jocului din Cupa României de la Pâncota. Pițian a evoluat pe arena Motorul în urmă cu zece zile, când Pandurii II a fost învinsă de UTA cu scorul de 2-1 în etapa a treia din Liga a 3-a.

  Într-adevăr, arena Motorul arată tot mai bine. Au fost deja înlocuite aproape toate scaunele. Pe întreaga arenă, cu excepția Sectorului C, scaunele sunt roșii. Echipa care lucrează la reamenajarea stadionului va înlocui până la ora jocului cu Filiași, de sâmbătă de la ora 17, și scaunele de la Sectorul C.

  Marea schimbare vine în spatele porții din vecinătatea galeriei echipei UTA, acolo unde a fost demontat gardul. În locul său va apărea o plasă din material textil pentru a proteja spectatorii, dar și pentru a asigura o mai bună vizibilitate. Un alt motiv al scoaterii gardului este faptul că exista pericoul ca acesta să cadă fie pe spectatori, fie înspre poartă, ceea ce putea duce la rănirea unor persoane.

  În aceste zile se lucrează și la o mică tribună care va ține locul mesei presei. La partida cu Pandurii II, masa presei a fost improvizată lângă tribuna oficială. Oficialii clubului arădean vor ca în această toamnă să amenajeze tribune și în spatele porții din partea stângă, raportat la intrarea în arenă.

  IMG_3339

  VEDEȚI GALERIA FOTO

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.