Scăpat din ghearele morții, Claudiu Teacă își revine după tragicul accident din Micălaca. Postare pe Facebook de pe patul de spital (Foto)

  de Lucian Dănilă | 5 noiembrie 2018, 2:34 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  În ultimele zile am tot fost întrebat ce știu despre starea de sănătate a lui Claudiu Teacă, suporterul echipei UTA care a ajuns la spital în urma tragicului accident în care și-au pierdut viața prietenii săi Bogdan Mihoc și Bogdan Moisi.

  În acea seară toate informațiile apărute la cald erau ambigue. Primele informații venite de sub podul de la Micălaca se refereau la faptul că Teacă ar fi unul dintre cei care au decedat. Apoi am aflat că este la spital, dar într-o stare foarte gravă, iar zvonurile continuau și mai mult cum că șansele sale de supraviețuire ar fi minime.

  Știam doar lucruri vagi de la prieteni comuni, știam doar să le spun că este mai bine, că este cooperant și că își revine încet-încet. Astăzi m-am bucurat. Claudiu Teacă a postat pe Facebook un mesaj de mulțumire pentru toți cei care i-au fost alături, un mesaj în care îi amintește și pe cei doi camarazi ai săi care s-au stins în acea seară cu adevărat neagră…

  „Vă mulțumesc tuturor că ați fost in această perioadă alături de mine rămas bun Bogdan Mihoc si Moisi Bogdan veți rămâne mereu în inima mea!”, scrie Claudiu.

   

  „Mai simt că mă dor coastele când mă întorc pe o parte sau alta. Mâna stângă e în ghips și la cap mai am ceva fire de scos. Pot să umblu dar încă sunt la spital, internat”, ne-a scris Claudiu referitor la starea lui.

  Sănătate, Claudiu Teacă!

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.