Legământ cu îngerii! UTA are de acum fani în cer: „Până la moarte și dincolo de ea…” (Foto)

  de Lucian Dănilă | 29 octombrie 2018, 8:58 PM | Povești despre oameni | Recomandările editorilor | Sport

  4

  Demult nu am văzut atât de multă lume la o înmormântare. La cea de ieri, a lui Bogdan Mihoc, nu am participat. Am văzut fotografii și filmări de la Benești, am văzut cum Bogdan Mihoc a fost condus pe ultimul drum de sute de oameni, chiar de fani ai unor echipe precum Corvinul, Universitatea Craiova, Steaua, Dinamo, dar și 15 suporteri ai rivalei ASU Poli Timișoara.

  A fost pe cât de trist, pe atât de emoționant. Ionuț Popa s-a dus și el în localitatea de lângă Beliu pentru a-l conduce pe ultimul drum pe cel care până în ultima clipă a iubit și a trăit pentru UTA.

  Astăzi a fost la fel de trist… Bogdan Moisi trebuia ieri să-și serbeze ziua de naștere. Prietenii lui trebuiau aseară să-i cânte „La mulți ani” pentru cei 21 de ani, o aniversare care ar fi venit la pachet cu bucuria victoriei de la Timișoara. Ar fi fost weekendul perfect pentru Bogdănel, dar totul s-a transformat în… negru, în durere. Sute de oameni l-au condus în această după amiază caldă de octombrie pe ultimul drum al său pe acest pământ.

  Un banner cu cei doi Bogdan, Mihoc și Moisi, era purtat de prietenii celor doi, camarzii din galeria utistă, în fața cortegiului funerar. Plângeau băieții, plângeau mulți dintre cei care încă nu cred că cei doi au plecat atât de tineri. Alături de fani, alături de prieteni și de familie, erau și reprezentanții clubului pe care l-au iubit, UTA. Erau acolo Ionuț Popa, Codru Grădinariu, dar și jucătorii Cipri Rus, Alex Manea și Roberto Bodea.

  Ziua de astăzi a fost una în care a făcut un legământ… Legământ cu îngerii… Marius Pintea, cel dispărut în urmă cu câțiva ani, Bogdan Mihoc și Bogdan Moisi dau tonul la cântec de acolo, din Ceruri. Ei sunt îngerii Bătrânei Doamne, ultimii doi plecând din această lume la câteva minute după ce au pregătit coregrafia pentru meciul de la Timișoara, un meci în care a urlat… liniștea. „Nu avem glas când îngerii dau tonul”, au scris camarazii celor doi pe un banner la meciul de la Timișoara. Bogdan Mihoc și Bogdan Moisi au fost cu UTA până la moarte… Acum vor fi și dincolo de ea.

  Astăzi, în timp ce siciriul alb în care se afla Bogdan Moisi era coborât în pământ s-a așternut liniștea totală. S-au auzit doar suspine și urletul disperat al tatălui său, Duțu. Nu-i nimic mai trist în această lume decât să-ți înmormântezi copilul…

  Drum lin îngerilor…

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Dar cine te-a facut pe tine judecator de suflete, agariciule? Nu ti-e rusine?
    Daca exista viata dupa moarte, daca exista Rai si Iad in orice forma ar exista, baietii astia sigur nu vor ajunge in Iad.

    Cine i-a cunoscut iti poate confirma ca erau baieti buni, muncitori, respectuosi, nu isi beau mintile, nu se drogau si daca vreodata ai fi avut nevoie de ajutor erau primii care sareau. Nu in ultimul rand baietii astia au legat o prietenie cum putine mai gasesti.
    Macar pe ei are cine sa ii planga, sa ii pomeneasca si sa isi aduca aminte cu drag de ei.

    Drum lin, baieti!

    0 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.