joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Scandal uriaș pe Aeroportul din Timișoara! I s-a interzis să mai urce în avion

  de - | 10 noiembrie 2019, 10:27 AM | Regional

  0

  Un bărbat care avea bilet de avion spre New York, via Munchen, nu a fost lăsat să urce în aeronavă, pe Aeroportul Timişoara. Scandal mare, sâmbătă, pe Aeroportul Internaţional Timişoara.

  Unui bărbat care urma să plece către München, în tranzit cu destinaţie finală New York, fiind pasager al zborului Lufthansa, i-a fost interzisă îmbarcarea.

  Scandalul a început în salonul de „Business” al aeroportului, unde bărbatul s-a autoservit cu o sticlă de whisky din vitrină şi a început să bea din sticlă. O angajată a aeroportului din cadrul Protocol şi Informaţii i-a atras atenţia că nu procedează corect şi i-a cerut să înapoieze sticla de băutură, însă individul a refuzat. Apoi se pare că a ameninţat-o pe femeie, atrăgându-i atenţia că el este o persoană importantă şi influentă.   Toată scena a avut loc de faţă cu ceilalţi pasageri. Poliţiştii au intervenit iar pasagerul nu a mai fost lăsat să urce în avion, scrie adevarul.ro.

  „Un pasager care nu respectă regulile de conduită şi perturbă liniştea celorlalţi călători este automat sancţionat. În urma celor constatate de către organele abilitate, bărbatul se afla sub influenţa alcoolului, fapt pentru care în conformitate cu Programul Naţional de Securitate Aeronautică şi Programul de Securitate al Aeroportului Internaţional Timişoara, i-a fost interzisă îmbarcarea”, au transmis reprezentanţii aeroportului.

  Conform opiniatimisoarei.ro, pasagerul care nu a fost lăsat să urce în avion este fiul unui important om de afaceri din Sibiu din domeniul panificaţiei.  Acesta se numește Mircea Ureche, zis și Boromir, fiu al unui important om de afaceri din Sibiu din domeniul panificației.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.