Scandal la Fashion Winter Festival! Arădeanca Bianca Tirsin a pierdut titlul „Miss Diamond” din cauza vârstei

  de Special Arad | 23 februarie 2016, 4:49 PM | Beauties | Monden

  1

  În cea de-a doua seară a evenimentului Fashion Winter Festival de la Brașov a avut loc, ca în fiecare an, concursul „Miss Diamond”, în urma căruia s-a desemnat cea mai frumoasă fată care va reprezenta țara noastră la competiția mondială din Tunisia. La concurs a participat și Miss Arad 2015, Bianca Tirsin, clasându-se pe locul 3… deși organizatorii recunosc că ar fi meritat marele titlu. De ce nu a câștigat locul 1? Pentru că nu are vârsta legală (minim 18)… cu toate că i-au permis să participe chiar și la vârsta de 17 ani.

  Câștigătoarea este Lavinia Grigore, o tânără din Câmpulung Muscel, care, culmea, nu era printre favorite. Mai mult, la anunțarea titlului, asistenta a fost surprinsă, întrucât membrii juriului ar fi văzut pe altcineva drept diva nopții. Juriul a dat note de trecere pentru brașoveanca de 23 de ani Denisa Mladin și… tânăra Bianca din Arad, potrivit wowbiz.ro.

  Dacă pentru Denisa (ocupanta locului doi), nimeni nu a dat nicio explicație de ce ar fi ieșit din cărți, ei bine, în privința adolescentei Bianca (clasată a treia), motivarea că a pierdut titlul a fost una de neînțeles pentru cei prezenți.

  Organizatorii au argumentat că arădeanca nu a luat coronița pentru că abia a împlinit 17 ani în ianuarie, iar în regulamentul internațional e stipulată că dacă nu are 18 ani, nu poate primi derogare de participare la finala mondială. Întrebarea tututor a fost una logică: dacă nu avea nicio șansă de a câștiga, de ce a fost acceptată să participe la competiția internă și de ce au lăsat-o să spere la marele premiu?

  Organizatorii au vrut, totuși, s-o consoleze pe arădeanca Bianca Tirsin și i-au spus că o vor trimite la un alt concurs de Miss, de data aceasta „Miss Globe”… dar numai la anul, atunci când va fi majoră.

  Bianca Tirsin deține deja trei titluri: Miss Arad 2015, Miss Fainoșag 2015 și Miss Catwalk 2015.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nu este adevărat! Nici măcar nu apare în pozele de la.premiere. am fost acolo a plâns pe hol ca nu a luat nimic și din mila organizatoarea a zis ca o trece și pe ea. nu are o poza de la premiere. Voi sunteți prea creduli nu verificați știrea înainte…și mai și comentați ca trebuia sa ia primul loc..vai doamne

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.