sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Bianca Tirsin, Miss Arad 2015, este în semifinala Miss Universe România 2020

  de Tomck@t | 15 octombrie 2020, 12:24 PM | Monden | Recomandările editorilor

  0

  (foto: Facebook / Bianca Tirsin Official)

  Din 2015, când a obținut coronița Miss Arad, Biana Tirsin (20 ani) a mai câștigat 12 titluri la diferite concursuri de frumusețe, printre care Miss Catwalk 2015, Miss Fainoșag 2015, Miss Internațional România 2018, respectiv locul 3 la Miss Supranational 2017 (Polonia) și locul 4 la Miss International 2018 (Japonia). Acum concurează la Miss Universe România, iar dacă va ieși învingătoare, ne va reprezenta țara la unul dintre cele mai importante concursuri de frumusețe din lume, Miss Universe.

  În semifinala Miss Universe România 2020 s-au calificat 30 de fete. În marea finală a competiției vor ajunge doar 15, dintre care una va reprezenta România, anul viitor, în Statele Unite ale Americii.

  Având în vedere condițiile speciale cauzate de pandemie, deocamdată nu se știe cu exactitate când și cum se va desfășura Finala concursului. Până una, alta, însă, fetele participante au fost prezentate pe pagina de Facebook a concursului. Iată prezentarea scrisă de arădeanca Bianca Tirsin despre sine:

  „De mică am fost o fire independentă, creativă, îndrăzneață, dar nu m-am gândit niciodată că am să ajung la vârsta de 16 ani să îmi administrez propriul business. Astăzi îmi administrez propriul magazin online de produse de îngrijire orală, urmând și cursurile Facultății de Management din Arad. Pe lângă spiritul meu antreprenorial, am făcut istorie pentru România câștigând 2 titluri internaționale de miss din top 5 la cele mai mari concursuri de frumusețe.

  Tatăl meu mereu îmi amintește, dacă pot să ajut, să ajut cu tot sufletul, așadar m-am implicat de-alungul anilor în mai multe organizații participând la proiecte de voluntariat. Am creat o platformă activă încă din 2017, aceasta are scopul de a înlătura orice formă de violență domestică din România, de a informa și de a oferi sprijin persoanelor în necesitate. Îmi doresc să schimb această cultură de impunere atât național cât și internațional, din dorința și din speranța de a-mi lăsa amprenta cu o schimbare în lume.

  Dacă voi câștiga titlul de Miss Universe România 2020, îmi voi folosi determinarea, calitățile, experiența și platforma pentru a face vizibilă România pe scena de la Miss Universe anul viitor!”

  tirsin

  Miss Universe și România

  Concursul Miss Universe a debutat în România în 1929, atunci când Magda Demetresci a câștigat locul al șaselea la Miss Universe, în Texas. Anul următor, Mariana Mirică a luat locul al treilea. România a participat la concursul Miss Universe până în 1936, apoi urmând o pauză lungă, până în 1991, an în care Daniella Nane a reprezentat România la Miss Universe în Las Vegas, Statele Unite ale Americii.

  Între 1999 și 2008, România nu a mai participat la concurs, însă din 2009 a avut aproape an de an câte o reprezentantă.

  Singura reprezentantă arădeancă de până acum a fost Angelica Nicoară (din Lipova, mai exact), în anul 1993.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.