Coroana Biancăi. Atunci când ești frumoasă, ești frumoasă și în… Japonia și oriunde în lume (Foto)

  Aradul a avut mereu femei frumoase. O spun cei care trăiesc aici, o spun cei care ne vizitează sau ne tranzitează orașul, o spune toată lumea. Acum, însă, vorbim doar despre una dintre ele, despre Bianca, această tânără de 19 ani pe care dacă o vezi spui imediat, măcar în gând, „uau, ce frumoasă e”, chiar dacă ai 15 ani, dacă ai 35 de ani, 60 sau 74, sau chiar dacă ai acasă sau lângă tine o soție sau o iubită aflată în Top 5 cele mai geloase femei din lume…

  Bianca Tirsin, la cei 19 ani ai săi, nu mai are nevoie de aceste confirmări. Frumusețea ei a fost confirmată pe toate scenele pe care a participat la concursurile de Miss. A fost Miss Arad, a câștigat apoi alte concursuri de miss, iar în ultimii doi ani a făcut senzație la nivel mondial, anul trecut fiind pe podium la concursul Miss Supranațional 2017, iar în urmă cu câteva zile a fost pe locul 4 la concursul Miss International de la Tokyo, un concurs aflat între primele cinci cele mai importante concursuri de frumusețe din lume, după Miss World, Miss Universe și alte două.

  Arădeanca a reușit o performanţă istorică pentru România, ea reuşind să se claseze în top 5 doi  ani consecutiv, la două concursuri de Beauty Grand Slam, exact ceea ce spuneam despre Miss Supranațional și Miss Internațional. Bianca a fost selectată de către juriul Romanian InfoFashion Festival 2018, în cadrul evenimentului naţional anual, a doua oară consecutiv, pentru a reprezenta România la cea de-a 58-a ediţie a concursului Miss International, desfășurat în Japonia, în acest weekend.

  Marele trofeu al concursului Miss Internațional 2018 a fost câştigat de reprezentanta din Venezuela, urmată de cele din Filipine şi Africa de Sud. Aflată încă în Japonia, în urma premiului primit, pentru activităţi de protocol, precum primiri la oficialităţi guvernamnetale şi locale, la universite, la sponsori şi alte activităţi de promovare, Bianca spune:

  „Am adunat amintiri minunate în cele trei săptămâni petrecute în Japonia. În prima săptămână, am avut parte de o experienţă minunată, am participat la o demonstraţie de sensibilitate şi rafinament – ceremonia tradiţională de preparare şi servire a ceaiului, arta care ne-a fost relevată tuturor celor 77 de concurente (…) Am reprezentat în Japonia nu numai România, ci toată generaţia mea, toate persoanele, toate calităţile şi locurile frumoase din România! România, te iubesc, mereu te voi reprezenta cu mândrie!”, (Bianca Tirsin pentru libertatea.ro)

  În cadrul concursului, Bianca a purtat, la cele trei probe, un costum popular semnat de Flori de Ie, un costum de baie Piera Lingerie şi o rochie de seară semnată de designerul Natalia Manza.

  Am cunoscut-o pe Bianca anul trecut, iar frumusețea ei nu este doar cea exterioară. Bianca este frumoasă cu totul, ea participând la multe acțiuni de binefacere. Pe acea scenă de la Tokyo, Bianca nu a fost doar Bianca, Bianca a fost România, Bianca a fost Arad, aceasta nefiind o poveste despre Aradul frumos ci una despre… frumusețea Aradului.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.