duminicã, 14 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Șapte tineri afgani, depistați într-o pensiune din Arad. Nu îşi justificau prezenţa în zonă

  de Special Arad | 16 noiembrie 2021, 10:22 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Imagine cu rol ilustrativ

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad în cooperare cu lucrători din cadrul Serviciului Pentru Imigrări Arad au depistat, în cadrul unor acţiuni desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale, într-o pensiune din municipiul Arad, șapte cetăţeni străini care nu îşi justificau prezenţa în zonă.

  În data de 15.11.2021, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad în cooperare cu lucrători din cadrul Serviciului Pentru Imigrări Arad au desfăşurat acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă.

  Pe parcursul misiunii au fost identificați, într-o pensiune din municipiul Arad, șapte cetăţeni străini care nu îşi justificau prezenţa în zonă.

  În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din Afganistan, cu vârste cuprinse între 20 şi 26 de ani, solicitanți de azil în țara noastră.

  După finalizarea tuturor verificărilor, aceștia vor fi îndrumaţi să se întoarcă în Centrele Regionale de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil din ţară unde sunt cazaţi şi înregistraţi.

  În perioada următoare, în zona de competenţă a judeţului Arad vor continua acțiunile în sistem integrat cu participarea tuturor structurile M.A.I. pentru prevenirea activităților de migraţie ilegală.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.