miercuri, 6 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Opt migranţi ascunşi într-un TIR, depistaţi la PTF Vărșand

  de Special Arad | 26 ianuarie 2022, 11:06 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vărșand au depistat opt cetățeni din Afganistan care încercau să treacă ilegal frontiera de stat, ascunși într-un TIR condus de un şofer bulgar.

  S-a întâmplat azi dimineață, în jurul orei 05:30, pe sensul de ieşire din România. Un cetăţean bulgar, conducând un ansamblu rutier format din cap tractor şi semiremorcă, ambele înmatriculate în Bulgaria, transporta material plastic pentru o societate comercială din Germania, conform documentelor de însoţire a mărfii.

  În urma efectuării controlului amănunţit însă, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul marfă al semiremorcii, opt cetăţeni străini.

  Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări suplimentare. În cadrul verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că sunt cetățeni din Afganistan, solicitanți de azil în România.

  În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.