Șapte iranieni „au ocolit puțin” Punctul de Trecere a Frontierei la Turnu

  de Special Arad | 4 noiembrie 2018, 8:26 PM | Știri Arad | Urmăriți

  1

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Turnu, judeţul Arad, au depistat şi reţinut șapte persoane, cetăţeni iranieni, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria.

  Un grup de șapte persoane cu cetățenie iraniană (șase adulţi şi un minor) au fost depistați și reținuți în data de 3 noiembrie 2018, în jurul orei 20:40, la o distanţă de aproximativ 50 de metri interior faţă de linia de frontieră cu Ungaria.

  Adulţii, patru bărbaţi şi două femei, au vârste cuprinse între 26 şi 31 de ani, iar minorul e în vârstă de 9 luni.

  Persoanele depistate au declarat că intenţionau să ajungă în Germania, în vederea căutării unor locuri de muncă şi au recurs la această metodă deoarece nu dețineau o viză valabilă pentru a călători în spațiul Schengen.

  În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nedemnă și înjositoare expunerea unei poze cu oameni care își caută o viață, pierdută în țara de naștere.
   Lipsă de compasiune și solidaritate. Nici o lege nu poate obliga pe nimeni să nu fie „om”. Ori ești ori nu.
   În general în asemenea cazuri este un afront adus umanismului orice publicitate.

   Poliția de frontieră = Miliția lui ceaușescu
   Rușineeeeeee!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.