Exclusiv„Sânge” de frate… în Poliția Arad! Bănuit că a „consumat”, unui comisar celebru i-au fost recoltate probe biologice în timpul mega-acțiunii de control a Rutierei

  de Doru Jidoi | 17 noiembrie 2015, 9:50 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  4

  Știri Arad. „Mega-acțiune” a Poliției Rutiere și a celor de la „Ordine Publică” sâmbătă noaptea pe toate străzile din municipiul și județul Arad – sute de agenți fiind în acțiune. Noi, într-o primă fază, puteam spune că acțiunea e reușită, și de prevenție… deși nu am participat – și ne susținem poziția pentru că ne bazăm pe informații date de surse care ne-au spus că s-a întâmplat… O ÎNTÂMPLARE mare! Ei (Poliția)… pentru ei acțiunea nu a mai fost asa de reușită, decât poate atunci când a început. Ulterior…

  Dar, să începem cu începutul…

  SEC… ce scrie în comunicatul IPJ Arad de ieri, luni, 16 noiembrie 2015

  „În urma activităţilor desfăşurate în ultimele 72 de ore, poliţiştii rutieri au depistat în trafic mai multe persoane care au săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Astfel, poliţiştii au depistat în trafic patru bărbaţi care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice: pe DN792, pe raza localităţii Ineu, un tânăr de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,83 mg./l. alcool pur în aerul expirat, pe raza localităţii Covăsânţ, un bărbat de 44 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,63 mg./l.alcool pur în aerul expirat, pe DJ 794, pe raza localitatii Mişca, un bărbat de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 1,22 mg/l alcool pur in aerul expirat iar pe DN7, pe raza localităţii Ilteu, un tânăr de 19 ani, din judeţul Hunedoara, în timp ce conducea fără a deţine permis de conducere un moped neînregistrat şi având o alcoolemie de 0,41 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Conforma procedurii, în toate cauzele s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

  De asemenea, au fost depistaţi în trafic săvârşind infracţiuni rutiere: un tânăr, de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Dn79 A, pe raza localităţii Ineu, având dreptul de a conduce suspendat, un tânăr de 18 ani, în timp ce conducea pe DJ709, pe raza localităţii Galşa, un autoturism radiat din circulaţie la data de 4 noiembrie a.c., iar pe raza localităţii Ineu, un bărbat de 54 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere”.

  SEC… ce NU scrie în comunicatul IPJ Arad

  Sâmbătă, în noapte, în zona Micălaca, doi agenți zeloși, care au luat controlul în mod serios și nu au iertat nimic, au oprit o mașină în care se afla un șofer „bine făcut”, singur în mașină, venit de nu știm unde, mâncat nu știm unde, băut… nu băgăm mâna-n foc pentru nimeni… Dorind să aplice cu strictețe indicațiile primite de la superiori, cei doi l-au legitimat pe șofer și, conform protocolului, l-au rugat să sufle în aparatul etilotest… pentru verificarea aloolemiei. Bineînțeles… acesta n-a vrut! Conform aceluiași protocol, șoferul a fost urcat în mașina Poliției și dus la secția UPU a Spitalului Județean Arad, unde a fost pus să umble pe linie, să stea într-un picior și unde i s-au recoltat probe de sânge… Două probe de sânge, la interval de o oră, așa cum scrie în „carte”. Fiind ofițer – susțin sursele noastre – vânătorul-polițist ar fi trebuit dus la secție, unde… declarații, chemat șeful său pe linie să asiste la „procedură”, informat SIPI (Serviciul de Informații și Protecție Internă) și… așa mai departe. Ulterior, adică, dacă nu duminică dimineața, cu siguranță luni dimineața, „dosarul” ar fi trebuit înregistrat la Parchet… Sau, nu cumva ar fi trebuit chemat un procuror să participe la „caz” având în vedere că e vorba de un ofițer superior, de un comisar șef?

  Așadar, despre cine e vorba? Cine e comisarul?

  Sursele noastre susțin că e vorba de comisarul-vânător Gheorghe Baș, el fiind cel dus la „sânge” și el fiind cel care așteaptă (?) acum, cu mare interes, rezultatul analizelor întocmite de Serviciul de Medicină Legală. Dacă nu e așa, promitem să facem rectificările de rigoare și să scriem timp de o lună, în fiecare zi, pe Special Arad, că am greșit. Până atunci, totuși, ne întrebăm: ce e în sufletul superiorilor lui Baș, acum, ieri, alaltăieri? Dar în sufletul celor doi agenți corecți?…

  Rămânem pe „felie”…

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. La proaspătul club de striptease din Tinca a fost săptămâna trecută 16 sept 2010, miercuri noaptea, show de pomină dat de comisarul Gheorghe Baş, un poliţist al locului angajat la Poliţia Arad, şi doi prieteni de-ai săi, Dumitru Codrea, un afacerist local fost candidat la Primăria Mădăras şi fiul acestuia.

   Întorşi de la o vânătoare cu parfum de braconaj, cei trei au intrat să admire dansatoarele din bar până când, ameţiţi de băutură, au început să se dea “balşoi” în faţa fetelor, strigând şi jonglând cu cartuşele în mână. Când să plătească, însă, craii au recunoscut că n-au un sfanţ, aşa că au fost scoşi cu forţa din local.

   Chestiunea le-a displăcut profund şi au cerut înapoi, spărgând uşa cu picioarele şi ameninţându-l cu puştile de vânătoare pe patronul stabilimentului. În final, scandalul s-a stins, totuşi, între pereţii barului de striptease, fără intervenţia poliţiei, după ce ofiţerul a promis despăgubiri serioase pentru discreţie. Se înţelege de ce, nu-i aşa?

   http://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-14/sexi-comisarul-89917.html

   --1 voturi
   +1
   -1
  2. dosarul nu a fost inregistrat deoarece s-a constat ca nu avea alcool in sange.asa ca nu va mai bucurati de umilinta prin care a trecut un om care are functia pe care o are. a fost pus sa stea intr-un picior, sa faca mersul piticului, etc, si toate astea pentru ca la etilotest i-a iesit ZERO ALCOOL iar agentii lu peste fript au crezut ca este defect,asa ca l-au dus la sange.. a fost o comanda politica, se stie mai demult ca se pregateste inlaturarea sa din PJA pt ca a devenit incomod PUTERII pentru anchetele sale intrasigente si corecte.
   in legatura cu mizeriile scrise in fituica de scandal care intre timp a dat faliment:
   a fost un proces pentru calomnie pe care mizerabilii aia l-au pierdut si au fost nevoiti sa dea unui azil de batranii banii stabiliti drept daune morale.

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.