marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Experimentul polițistului Tavi Perțea. La cât timp iese pe zero alcooltestul după ce bei socată / VIDEO

  de - | 16 iunie 2023, 4:32 PM | Naţional

  0

  foto: captură Youtube/Tavi Perțea

  Tavi Perțea, un polițist-vedetă, a făcut recent pe YouTube un experiment cu etilotestul pentru a vedea ce alcoolemie indică aparatul în cazul în care consumăm socată sau o înghețată cu cremă de whisky, scrie adevărul.ro.

  „O să facem experimentul cu aparatul alcooltest să vedem dacă iese sau nu pozitiv dacă ai băut un pahar de socată. Socata are deja 3 zile de când am stors-o şi a mai stat vreo 3-4 zile la fermentat”, menționează Tavi Perțea în videoclipul publicat pe canalul său de YouTube.

  Acesta a băut un pahar de socată și apoi a suflat în alcooltest. Aparatul a indicat o alcoolemie de 0,25, ceea ce înseamnă că poți rămâne pieton dacă ești prins în trafic.

  După aproximativ 5 minute, Perţea a suflat din nou în aparat, iar acesta a indicat 0,00.

  Ulterior, după ce acesta a mâncat o înghețată cu cremă de whisky a suflat în alcooltest, iar aparatul a indicat o alcoolemie de 0,22.

  La 5 minute după ce terminat înghețata, polițistul a suflat din nou în aparat, iar rezultatul a fost 0,00.

  „Acesta este un experiment, iar rezultatele pot să difere în funcție de mai mulți factori”, a mai menționat Tavi Perțea.

  Sursa: Adevărul

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.