Samuel Caba: „Voi apăra întotdeauna valorile moral-creștine” (P)

  de - | 22 septembrie 2020, 1:28 PM | Politikos

  0

  Sunt un militant al valorilor moral creștine naționale, familia naturală consituită din bărbat și femeie, adopția copiilor permisă doar de către o familie naturală, și implicit protejarea drepturilor celor care gândesc astfel. Pentru mine mai important decât orice partid și orice simpatie față de orice formațiune politică sau politician, sunt principiile care le-am primit moștenire de la părinții mei și pe care doresc să le inspir și în viața copiilor mei, de aceea mi le asum și le voi promova în administrația arădeană!

  Este foarte important ca să trimitem în Consiliul Local cât și la Primăria Arad, oameni care își asumă deschis aceste principii și care vor veghea la păstrarea acestora în societatea arădeană și în special în programul educațional din școli.

  Așa că, dragi arădeni, în 27 septembrie, înainte de a permite unui sistem de partide să voteze o listă de oameni, gândiți-vă bine pe cine vom trimite în Consiliul Local, Consiliul Județan și la Primărie pentru a putea fi siguri că vom avea siguranța următorilor patru ani! Haideți să ne mobilizăm în așa fel, dragi frați ortodocși, catolici, evanghelici, neoprotestanți și toți cei ce credem în aceste valori și să votăm oamenii care în mod deschis au susținut și asumat aceste valorile moral creștine!

  Eu, cu siguranța știți că sunt unul dintre ei, tocmai de accea am și primit susținerea domnului Peter Costea, președintele Asociaitiei Familiei din România. Îi mulțumesc pe această cale și mulțumesc anticipat tuturor care mă vor vota în 27 septembrie! Doamne ajută!”.

  Comunicat al Partidului Republican din România. CUI mandatar financiar: 21200397

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.