luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Asociația Râul Trezirii Arad lansează „Suport pentru Ucraina”: „Îmi pasă, deci mă implic”

  de Special Arad | 2 martie 2022, 2:08 PM | Știri Arad

  0

  Proiectul „Suport pentru Ucraina” este organizat de Asociația Centrul Creștin Râul Trezirii Arad și are că drept sprijinirea victimelor războiului din Ucraina, indiferent de naționalitate sau confesiune religioasă.
  Proiectul are trei domenii de suport, după cum urmează:
  1. Transport umanitar
  Începând de joi 3 martie, în fiecare zi, în intervalul orar 16-20, la sediul Asociației Centrul Creștin Râul Trezirii din Arad (Biserica Râul Trezirii), Piață Gării nr. 2 Arad (lângă Poștă de la Gara Mare din Arad), sunt așteptați arădenii care doresc să contribuie împreună, pentru comunitatea de refugiați.
  „Așteptăm pe toți cei ce doriți să vă implicați în sprijinirea victimelor din Ucraina cu următoarele lucruri: saltele, pături, saci de dormit, Perini, prosoape, lanterne/bateri, radiatoare, pampers, produse alimentare doar în formă conservată ,biscuit, detergent, șampon/gel de dus/săpun ,produse de igienă pentru femei, nurofen (sirop), ibuprofen, paracetamol, aspirirnă (acetylsalycil)”, informează Preșendintele ARCD, Samuel Caba.

  2. Cazare
  În câteva zile, asociația va pune la dispoziție un loc unde se pot caza temporar mai multe persoane (până în 20 de persoane), prioritate având femeile și copiii.
  „Locația de cazare o vom face publică în câteva zile și este în regim gratuit! Asigurarea de alimente pentru cei cazați în funcție de situație și posibilități”, mai adaugă reprezentantul ARCD.

  3. Consultanță și asistență juridică pentru refugiați
  Asociația oferă consultanță și asistență juridică în ceea ce privește statutul legal al refugiaților din Ucraina în România sau a altor documente de călătorie pentru a călători în Comunitatea Europeană (traduceri autorizate, asistență juridică acte de identitate, etc).
  Toți cei care doresc să doneze lucruri/alimente sau să se implice financiar prin donații, vor primi o hârtie care atestă participarea la acest proiect sau chitanță după caz și vor fi informați cu privire la beneficiarii direcți a acestui proiect.

  Pentru donații financiare, treceți la mențiuni: „donație pentru Ucraina”.
  Asociația Centrul Creștin Râul Trezirii Arad – Cec Bank Arad
  IBAN: RO04CECEB00030RON0015825
  Cod Fiscal: 18086668
  Pentru mai multe detalii, apelați la numărul de telefon 0723 999 699.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.