duminicã, 26 mai, 2024

Special Arad Logo

  Samsung plănuiește să renunțe la Android. Cu ce îl va înlocui?

  de Special Arad | 12 aprilie 2014, 10:22 PM | IT

  0

  Un document intern divulga planurile sud-coreenilor pentru urmatoarea perioada.

  Batalia patentelor dintre Samsung si Apple scoate la iveala cateva documente secrete, care vorbesc despre planurile celor doua companii. Apple a dezvaluit acum ca Samsung planuieste sa renunte la Android si sa il inlocuiasca cu un sistem de operare propriu. Acest lucru ar urma sa se faca intr-un timp cat mai rapid posibil, compania investind resurse in directia respectiva, anunta Yoda.ro, citand Business Insider.

  Samsung este cel mai mare jucator de pe piata telefoanelor mobile, si probabil singura companie care sanse sa creeze un sistem de operare concurent pentru Android si iOS.

  O posibila varianta ar fi Tizen. Samsung a inceput deja sa puna acest sistem de operare pe ceasurile sale inteligente, Samsung Gear 2 si Gear 2 Neo, dar si pe Gear Fit. Samsung lucreaza la Tizen impreuna cu Intel, Huawei, Fujitsu, NEC, Panasonic, KT, Sprint, SK Telecom, Orange, NTT Docomo si Vodafone.

  Potrivit unor documente scrise in perioada 2011-2012, principala tinta pentru Samsung era sa incetineasca evolutia Apple.

  Compania din Coreea de Sud a identificat problemele sale ca fiind „brandul slab si calitatea proasta a produselor”. Documentele arata ca in 2011 au fost peste 30 de lansari amanate ale unor produse Samsung.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.