joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Samsung a lansat un Galaxy S20 Tactical Edition pentru armata SUA și serviciile de securitate

  de Special Arad | 1 iunie 2020, 9:46 AM | IT | Recomandările editorilor

  0

  (foto: Samsung Global Newsroom)

  Samsung a lansat smartphone-ul Galaxy S20 Tactical Edition. Este dedicat în special pentru serviciile speciale și pentru armată, pentru a fi folosit în pentru operațiuni de apărare. Smartphone-urile emblematice moderne sunt adesea percepute ca fiind delicate, marea majoritate sunt din sticlă față/spate. Samsung lansează permanent telefoane pentru serviciile de securitate, în special pentru agențiile guvernamentale și pentru armata SUA.

  Samsung a lansat în Statele Unite mai multe variante ale smartphone-urilor emblematice cu numele „Active”. Acestea sunt mult mai rezistente și au un software dedicat comunicațiilor speciale. Samsung a lansat variante „Active” ale telefoanelor premium începând cu Galaxy S4. Acestea au apărut până la Galaxy S8 Active. Cu Galaxy S9 și seria Galaxy S10, nu au existat versiuni ”Active” ale telefoanelor, dar a existat un Samsung Galaxy S9 Tactical Edition.

  Samsung Galaxy TE (Tactical Edition) oferă un software personalizat și funcții pentru a fi gata de misiune și „acceptă cerințele aplicațiilor tactice și clasificate”. Galaxy S20 TE are și ceea ce Samsung numește arhitectura DualDAR, o caracteristică de securitate Samsung Knox, care furnizează criptare de date în două straturi pe baza standardelor NSA, pentru a putea securiza chiar și „date de nivel superior”. Galaxy S20 Tactical Edition este o versiune specială adaptată pentru operațiunile serviciilor federale și Departamentului Apărării din SUA.

  Conform PhoneArena, pentru a proiecta Galaxy S20 TE, Samsung a lucrat cu feedback-ul de la clienții și partenerii Departamentului Apărării. Directorul general al companiei Samsung Electronics America, Taher Bahbehani, descrie dispozitivul după cum urmează: „Galaxy S20 Tactical Edition oferă tehnologiei de luptă tehnica de care are nevoie și un avantaj în domeniu. În același timp are o aplicații ușor de implementat, soluții extrem de sigure care să răspundă cerințelor mediului lor strict reglementat„.

  Printre caracteristicile interesante pe care le aduce Galaxy S20 Tactical Edition se numără un mod de viziune nocturnă, care permite operatorilor să-l folosească pe timp de noapte, un mod sigur care dezactivează difuzarea LTE și RF, Samsung DeX pentru redactarea rapoartelor într-un mediu desktop și un sistem de securitate care îndeplinește „cele mai stricte cerințe din domeniu

  Samsung Galaxy S20 TE este aproape identic cu originalul Galaxy S20. Are în schimb o husă de protecție special realizată pentru o rezistență supremă cu multe funcționalități. Husa are incluse caracteristici militare, un Mod Stealth și deblocare ușoară de pe piept. Galaxy S20 Tactical Edition poate fi manevrat cu mănuși și are certificare IP68. Samsung a făcut acest smartphone un instrument indispensabil pe câmpul de luptă.

  În plus, Smartphone-ul Samsung rulează cu Samsung Knox, care oferă protecție a datelor în timp real la nivel de software. Samsung Galaxy S20 TE va avea 12GB de memorie RAM și 128GB spațiu de stocare, Android 10 cu One UI 2.1 și urmează să fie lansat în al treilea trimestru al anului 2020. Nu va fi disponibil la liber, doar „prin intermediul unor parteneri autorizați și selectați”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.