miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Apple iPhone 12 cu un ecran sublim, fără crestătură

  de Special Arad | 30 noiembrie 2019, 11:37 AM | IT

  0

  (foto: phonandroid.com)

  IPhone 12 ar putea putea renunța la notch-ul lansat de Apple și preluat de foarte multe companii, în special cele din China. O nouă fotografie provenită de la cunoscutul Ben Geskin dezvăluie un viitor Apple iPhone cu un ecran 100% fără margini și un design inspirat de iPhone 4 și iPad Pro. Este prea bine să fie adevărat?

  Pe 20 noiembrie 2019, Ben Geskin a publicat pe contul său de Twitter o nouă redare impresionantă a viitorului iPhone 12. Am văzut un ecran fără margini lipsit de crestătură, un nou design inspirat de iPhone 4 / iPhone 5S și iPad Pro, cu un cadru metalic mai plat decât curbat. „Dacă imaginile se confirmă, este iPhone-ul perfect”, a adăugat Geskin.

  Nu este prima dată când Ben Geskin scrie despre dispariția crestăturii moștenite de la iPhone X. Potrivit acestuia, Apple lucrează în prezent la o soluție care poate găzdui toți senzorii 3D necesari recunoașterii faciale ID într-o bordură foarte subțire. Firma americană a dezvoltat deja un prototip iPhone 12 în care senzorii TrueDepth au fost miniaturizați la extrem pentru a intra într-o mică margine superioară. Potrivit PhonAndroid, deocamdată, nu există nicio confirmare de la Apple că decis să parieze pe acest prototip.

  Informații din alte surse vorbesc despre o crestătură, un notch, pentru a adăposti senzorii 3D Face ID. Cu toate acestea, se pare Apple a reușit să reducă dimensiunea senzorilor pentru a mai rafina puțin notch-ul care tronează în partea superioară a ecranului. Alte informații în legătură cu noile iPhone-uri, sunt despre integrarea unei crestături în formă de „U” sau „V”, ceva în genul ecranelor Samsung Infinity-U sau Infinity-V, existente pe seria Samsung Galaxy A (2019). Se știe că Apple folosește pe majoritatea smartphone-urilor sale ecrane produse de Samsung. Repetăm, Compania Apple nu a confirmat nimic până acum.

  Compania Apple abia a lansat seria iPhone 11. Pe 10 septembrie Apple a lansat noua serie iPhone 11 cu trei versiuni de bază: iPhone 11, iPhone 11 Pro și Apple iPhone 11 Pro Max. Sunt trei smartphone-uri excelente, în spiritul tradiției Apple. Chiar dacă apar deja zvonuri despre viitoarea serie Apple, va fi lansată abia peste 10 luni, este prea devreme să afirmăm cu certitudine care va fi designul viitoarelor iPhone-uri.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.