vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Sâmbăta aceasta începe noua stagiune a Teatrului Clasic „Ioan Slavici”

  de Tomck@t | 14 septembrie 2015, 2:08 PM | Cultură | Recomandările editorilor

  0

  Vacanța s-a terminat, inclusiv pentru iubitorii de teatru! Ne apropiem cu pași repezi de începutul unei noi stagiuni a Teatrului Clasic „Ioan Slavici”, a cărei start va fi dat cu mult aclamata piesă „Aproape de tine, încă”, sâmbătă, pe data de 19 septembrie, de la ora 19.

  Începutul stagiunii aduce la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” piesa „Aproape de tine, încă!”, în regia Antonellei Cornici. Piesa aduce în prim-plan câteva povești de dragoste, despre oamenii unui mic orășel din nordul îndepărtat al provinciei New England, la granița cu Canada. Existența lor este modelată de mediul în care trăiesc, poate un pic ostil dar frumos.

  Piesa va fi completată de un design video, de lumini dar și de o muzică de excepție.

  În distribuție îi regăsim pe actorii Cecilia Donat, Zoltan Lovas, Alina Danciu, Andrei Elek, Marian Parfeni, Carmen Varga-Bogdan, Ioan Peter, Angela Petrean Varjasi și Călin Stanciu Junior.

  11958323_958365990888355_218961034989271846_o

  Sinopsis:
  Locuitorii din Maine nu sunt perfecți dar sunt în căutarea iubirii, a unui suflet pereche cu care să-și aline singurătatea. În acest cadru guvernat de prezența aurorei boreale, oamenii sunt săgetați de Cupidon iar scenele care au loc se petrec în același moment al zilei, la început de noapte, când se naște o atmosferă magică.

  Biletele pot fi cumpărate și online pe BiletMaster.ro sau de la casieria teatrului. Rezervări, la numărul de telefon 0257 280 016. Prețul unul bilet este de 20 de lei, iar până în acest moment s-au rezervat doar 34 de locuri din totalul de 314 de locuri.

  Două alte premiere în luna septembrie!

  Teatrul Clasic „Ioan Slavici” ne mai pregătește încă două premiere pentru acest început de stagiune! Duminică, pe data de 20 septembrie, de la ora 19:00, vom face cunoștință cu spectacolul „Săptămâna luminată” după Mihail Săulescu (regia: Nicolae-Mihai Brânzeu), iar pe 27 septembrie, de la aceeași oră, vom vedea piesa „Artă” de Yasmina Reza (regia: Szabo K. Istvan).

  teatru-arad-septembrie-2015

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.